Meillä on ollut Miniryhmässä tapana pitää ns. roskateema. Eli tuo mukanasi jokin roskaksi luokittelemasi juttu josta et itse keksi tehdä mitään. Niin tänäkin vuonna teimme. Syksyllä arvoimme kaikille halukkaille oman roskansa josta tuli sitten viimeiselle tapaamiskerralle valmistaa jotakin ennennäkemätöntä. Aivan uskomattomia oivalluksia syntyi tälläkin kertaa. Tässä kuvasatoa oivalluksista:

Taina arpoi itselleen tuollaisen kultaisen korvarenkaan (?) osan. Siitä syntyi mielikuvitustaulu Tainan uuteen tulevaan projektiin.

Sirkka sai hyttyskierukan pidikkeen. Siitä hän lohti upean pöydäälä pidettävän peilin.

Satun arpaonnella tuli vyön solki. Vyön solki muuntui Satun taitavissa käsissä pöytäkelloksi.

Sari sai erikoisen näköisen paljettihökötyksen. Hän teki siitä modernin joulukuusen (ehkä?). Tästä piti tulla pieni karuselli, mutta.... Kaunis koriste pöydälle jos ei muuta.

Riitan käsiin joutui silmälasikotelon toinen puolisko. Pienellä tuunauksella siitä tuli pölynimuri. Ja uskokaa tai älkää, mutta sähköjohto menee siässn ja putkiosakin menee sisäkkäin!

Leilalle jäi arvonnassa käteen puinen tupakkaholkki ja epämääräinen muoviputkilo. Näistä osista syntyi kukkamaljakko ja jalkaosa pienelle pöydälle.

Kirsi lohti saamastaan muoviosasta kivisen kukkatelineen ulos puutarhaan. Muoviosa lienee jossakin tuossa yläosassa?

Anne arpoi itselleen tuoremehupurkin kaato-osan. Siitä valmistui istuin/kansiosa pieneen ekovessanpönttöön.

Itse sain palan tuollasita koristenauhaa josta valmistui kaksi pientä tyynyä vaikka lastenhuoneeseen laitettavaksi.

Ja ei kun kaikki roskia tuunamaan!