Hei jälleen kaikki miniläiset. Pidimme kevään viimeisen kerhoillan ja aiheena oli tuunaus. Valitettavasti en ottanut tuunauskuvia, mutta minulla on tässä jo perinteeksi muodostunut Roskasta on moneksi 2010 -teeman tuloksia. Syksyllä arvoimme kaikille halukkaille oman roskan mistä piti tuunata sitten jotain järjellistä. Ja kyllähän taas oli tulokset aivan mahtavia. Valitan alkuperäisten roskien huonoa kuvan laatua, mutta toivottavasti saatte jotain selvää ennen ja jälkeen kuvista.

Ensin otamme tähän kuvan mitä voi tehdä shampanjapullon metalliosasta:

 


Aivan!!!! Siitä vois siis tehdä helmillä koristellun tuolin kuten Anne teki. Tämä tosin on hieman pienempää sorttia.

No entäs sitten mitä voi tehdä esim. tietokoneen osista??? No Leila teki ainakin harjan, kiikarit, kaukoputken ja takan luukkuineen.

 Takan taka-osa.

Hedelmäverkosta voi tehdä tukitelineen köynnöskasveille kuten Sari oli tehnyt. Ja miten hieno kukka-asetelma!

Maustepurkin kannesta voi rakentaa karusellin yläosan. Näin ainakin Sirkka teki eikä karuselli ollut ihan suuremmasta päästä!!! Siis ihan pikkipikkiriikkinen!!!

Kirsi muunsi suihkepullon korkin pöytälampuksi. Käyhän se näinkin!!!

Itse sain jälleen kerran mustekynän yläosan. Tällä kertaa siitä syntyi katulampun alaosa.

Satu oli tehnyt keraamisesta kytkimestä ulkovalaisimen missä oli oikein numerokin, mutta nyt en kyllä löytänyt siitä ottamaani kuvaa. Eli jos kuka kerholainen otti kuvan niin voisiko laittaa minulle niin saan valmiista esineestä kuvan. Sorry Satu mokani !!!  Tässä kuva alkuperäisestä kytkimestä.

Kyllä oli taas monen monta oivallusta mitä kaikkea roskasta voikaan saada aikaan. Kiitos paljon kerholaisille menneestä keväästä ja syksystä.